Sobre nosaltres

Benvingut al CD MASNOU

Un club de futbol amb passió i compromís.

El Club Deportiu Masnou es va fundar el 20 d’agost de 1920, essent primer president Pere Sensat. A més del futbol, el club disposava de seccions d’atletisme i natació. El seu camp es va inaugurar el 20 d’agost de 1921. Durant aquests primers anys es produí una escissió al club que provocà el naixement del Centre d’Esports Masnou, un club que només tindria tres anys de vida (1921-24). Als anys trenta destacà al club Peret Nogués, un futbolista que perdria la vida a la Guerra Civil.


Acabada la guerra no és fins la temporada 1946-47 que es reorganitza el primer equip. Com a fet curiós cal esmentar que el 16 d’agost de 1953, es disputà un partit entre el CD Masnou i una “selecció d’estiuejants” reforçada per Alfredo Di Stefano, Ladislau Kubala i César. Es tractava del segon partit que jugà Di Stefano a Espanya després de fitxar pel Barça, fitxatge, finalment frustrat pel règim franquista. Durant tots aquests any el club participava a la categoria d’aficionats. La temporada 1960-61, assoleix l’ascens a Segona Territorial. La temporada 1964-65 guanya la promoció d’ascens al Rubí, Sitges i Cornellà, ascendint a Primera Territorial. La temporada 1968-69 queda campió de la categoria i assoleix l’ascens a Preferent.


L’any 1970 celebrà les noces d’or disputant com a principal acte un partit amistós contra el Barça. Tres anys després, el Masnou aconseguí el seu primer ascens a Tercera Divisió. Aquesta temporada disputa per primer cop la Copa d’Espanya. El club no retornaria a Tercera fins el 1977, on aguantà durant quatre temporades fins el 1980-81. El disputà una eliminatòria de Copa del Rei contra l’Espanyol, empatant a 2 a casa però perdent per 6 a 0 a Sarrià. La temporada 1985-86 tornà un cop més a tercera. Des d’aleshores compaginà la Primera Catalana amb les categories Territorials fins el 2006 en que assolí el desitjat ascens a Tercera Divisió. Actualment el primer equip juga a segona catalana.

Uneix-te a la nostra família

Si t'apassiona el futbol i estàs buscant un club on puguis desenvolupar les teves habilitats, ets al lloc correcte! Comptem amb equips per a totes les edats i els nivells d'habilitat. Uneix-te a la nostra família futbolística avui mateix!

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.